Miljø og bæredygtighed

Ring til os

Per +45 2568 6725

Thomas +45 9155 4906

Hos Tømrerfirmaet Madsen & Thomsen ApS

Går vi op i klimavenligt og bæredygtigt byggeri.

Miljø og bæredygtighed spiller en stadig vigtigere rolle i tømrerarbejde og byggeri generelt. Som tømrer er det vigtigt at have fokus på at minimere miljøpåvirkningen i både planlægning og udførelse af projekter. 

Vi bestræber os altid på, at anvende materialer, der er produceret bæredygtigt og har en lav miljøpåvirkning. Det kan være materialer som FSC-certificeret træ, genanvendte materialer og materialer, der er produceret med minimalt affald og udledning af drivhusgasser.

Vi både mindsker vores spild mest muligt og derved reducere affaldsmængden. Der udover sikre vi en ansvarlig bortskaffelse af affaldet. Dette opnås ved at genanvende eller genbruge materialer, hvor det er muligt, og ved at sørge for, at affaldet bliver bortskaffet på en korrekt måde, der skåner miljøet.

Fordele ved skruefundamenter i forhold til betonfundamenter

Skruefundamenter har flere fordele i forhold til traditionelle betonfundamenter, da de er nemmere og hurtigere at installere, kræver ikke tunge maskiner og kan tilpasses til forskellige jordtyper. De er også mere miljøvenlige, da de ikke kræver store mængder beton og ikke efterlader noget affald eller overskudsmaterialer på byggepladsen.

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre, nyt tag eller ny terrasse?

Tømrerfirmaet Madsen & Thomsen ApS leverer kvalitet til tiden. Hvis du har brug for vores hjælp til at løse en opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.